Köszöntöm a Pocket Notes honlapján!

A Pocket Notes-ról

A Pocket Notes egy PDA-ra készített program, melynek segítségével jegyzetfüzetként használhatjuk zsebszámítógépünket. A jegyzetelés során több különböző színű és vastagságú tollakból válogathatunk, használhatunk szövegkiemelő tollakat is.

A program és ez a honlap folyamatos fejlesztés alatt áll.

A Pocket Notes jelenleg letölthető legfrissebb változata: 0.4
A Desktop Notes jelenleg letölthető legfrissebb változata: 0.2

Újdonságok

2007. márc. 13.
Gyors de fontos javítás a Desktop Notes-ban, így egyetlen nap elteltével kész a 0.2-es változat :), melyhez már elérhető a Windows telepítő is.

2007. márc. 12.
Elérhető a Desktop Notes első teszt változata. Minden tapasztalatot és ötletet szívesen fogadok a programmal kapcsolatban. Az alkalmazásról bővebben a Desktop Notes menüpontban lehet olvasni.

2007. márc. 2.
A letöltések nem működtek néhány órán át. Ezért elnézést minden érintettől, már rendesen működik a rendszer. Ha bármilyen (esetleg hasonló) problémát észlelnek, kérem jelezzék Kapcsolat részben megadott elérhetőségek valamelyikén. Együttműködésüket köszönöm.

2007. márc. 2.
Új és hasznos alkalmazás készül: jön a Desktop Notes, melynek segítségével asztali gépünkön és laptopunkon is megjeleníthetjük jegyzeteinket. Az alkalmazásról bővebben a Desktop Notes menüpontban lehet olvasni.

2007. feb. 26.
A jegyzetek formátumáról szóló leírást frissítettem.

2007. feb. 9.
Felkerült a program 0.4-es változata. Érdemes váltani, sok hiba ki lett javítva.

Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!
Az oldalt Sinkovics Ábel készítette. up-to-down Magyar Honlap Linkek

Made in Hungary